Διεύθυνσεις: Ανδρέα Παπανδρέου 164 & Ανδρέα Παπανδρέου 125
2310619399
Δευτέρα - Σάββατο 9:00-14:00
Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκεύη 17:00-21:00

LIMAHOME

Το limahome.gr αποτελεί την υλοποίηση μιας ιδέας που συγκεντρώνει την εμπειρία 32 ετών στον κλάδο της ένδυσης σπιτιού και στη προίκα μωρού. Στόχος μας τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε ειδική ενότητα προσφορών με προϊόντα με έκπτωση εώς και 70%,καθώς και μοναδικές δημιουργίες by Hrysa.
Τα χειροποίητα κεντήματα και κάθε εργασία πάνω σε αυτά, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε σε έναν κλάδο που κινδυνεύει με αφανισμό!
Τα φυσικά καταστήματά μας είναι στη διάθεσή σας για να δείτε τα περισσότερα από τα προϊόντα αλλά και να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική κατασκευή.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΟΡΑΜΑ,ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Στο limahome.gr διαθέτουμε επώνυμα brands,εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας παρέχουν αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. Κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Η έμπειρη ομάδα μας είναι στη διάθεσή του να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στις επιθυμίες του. Η διαρκής αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων από αξιόπιστες εταιρίες αλλά και η δική μας παραγωγική δουλειά με εμπείρους συνεργάτες στις κατασκευές.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Προβλέπουμε τις ανάγκες σας και ανταποκρινόμαστε με την ευρύτερη γκάμα προϊόντων και κατασκευών, έτσι ώστε να εγγυηθούμε το ποθητό αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Η δομημένη συνεργασία της ομάδας μας και των πελατών της εταιρίας, εξασφαλίζει την ανάπτυξη ισχυρών μακροχρόνιων δεσμών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το limahome.gr με τους συνεργάτες του παρέχει επιπλέον στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε έργο. Ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας για άμεση εξυπηρέτηση και ποιότητα.

Espa Banner
Espa Banner